Despre noi

Firma noastra se ocupa cu inchirieri nacele si platforme pentru lucru la intaltime (PRB), inchirieri utilaje industriale.

CU CE NE OCUPAM?

Firma noastra se ocupa cu inchirieri nacele si platforme pentru lucru la intaltime (PRB), inchirieri utilaje industriale. Daca sunteti interesati de utilaje de inalta tehnologie, intretinute si manuite ca la carte, noi suntem solutia dumneavoastra! Pak Industrial!

Realizam instalatii de joasa tensiune, tensiune medie si inalta, oferim prestari de servicii la inaltime cu personal propriu, calificat.

CE NE REPREZINTA?

Consideram ca ceea ce ne reprezinta este competenta, seriozitatea si experienta in domeniul inchirieri nacele Bucureti sau in zonele limitrofe. Pe o piata cum este cea de inchirieri nacele, clientii sunt foarte exigenti. De aceea, am invatat ca satisfacerea nevoilor clientilor este prioritara pentru buna desfasurare a activitatii.

Acesta este obiectivul nostru si cu acest scop ne-am largit gama de utilaje.

Care este parcul de utilaje pe care le oferim spre inchiriere?

Cu ajutorul serviciului de inchirieri nacele , platforme, stivuitoare, macarale, telehandlere, Pak Industrial pune la dispozitia dumneavoastra gama completa si necesara construirii industriale in interior si exterior, proiectare, consultanta si transport. Experienta in constructii pe care am acumulat-o ne reprezinta iar fiecare client este unic si special pentru noi. Astfel, calitatea serviciilor noastre de inchirieri utilaje industriale este imbunatatita constant.

La ce va sunt utile nacelelele, stivuitoarele, macaralele si telehandlerele? 

  • Oferim servicii de inchirieri nacele si utiliaje industriale Bucuresti si in zonele limitrofe;
  • Va punem la dispozitie platforme de lucru la inaltime de la 12 metri pana la 43 metri;
  • Oferim servicii de inchirieri nacele si, in plus, ajutor specializat pentru spalare si curatare perete cortina cu platforme de lucru la inaltime si alpinisti profesionisti;
  • Va oferim nacele de inchiriat pentru instalatiile electrice aeriene;
  • Inchiriem platforme de lucru la inaltime pentru bransamente aeriene sau iluminat stradal si pietonal;
  • Daca aveti o firma si aveti nevoie de montaj si intretinere pentru diverse afise, bannere, reclame sau panouri de afisaj noi suntem solutia. Va oferim o gama completa de utilaje industriale de inchiriat. 
  • Oferim nacele de inchiriat sau platforme de lucru la inaltime pentru intretinere si reparatii fatade;
  • De asemenea, daca locuiti intr-o casa la curte, prin serviciu de inchirieri nacele, va putem ajuta si cu montajul si intretinerea jgheaburilor si burlanelor;
  • Oferim servicii complete pentru toaletari arborilor si conexe;
  • Oferim suport si personal specializat, in perioada sarbatorilor, cu montajul si intretinerea aranjamentelor si instalatiilor de Craciun;

De ce sa inchiriati?

Motivul pentru care piata de inchirieri nacele s-a dezvoltat este acela ca utilajele precum platformele de lucru la inaltime nu sunt folosite foarte des de catre clienti. Acestea sunt utile in anumite momente si situatii iar achizitionarea unui astfel de utilaj ar fii poate prea costisitoare, greu de depozitat si de manuit. De aceea noi venim cu solutia. Oferim servicii de inchirieri nacele Bucuresti si in zonele limitrofe si platforme de lucru la inaltime.

De asemeea, echipamentul pe care vi-l putem oferi este unul profesionist, de cea mai buna calitate, si potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Oferte si promotii

Oferim platforme de lucru la inaltime de la 6 metri pana la 43 metri.

Oferim servicii de spalare si curatare perete cortina cu platforme de lucru la inaltime si alpinisti.

Servicii complete pentru toaletari pomi si conexe.

Parteneri