Inchiriere generator Bucuresti

Inchiriere generator Bucuresti. Va oferim generatoare in Bucuresti la cele mai avantajoase preturi.

Pentru a veni in ajutorul vostru va punem la dispozitie mai multe sfaturi in ceea ce priveste alegerea unor generatoare de curent electric cat mai bine dimensionate pentru nevoile si pentru bugetul alocat. La alegerea generatoarelor de curent electric trebuie sa tinem cont de cateva din caracteristicile estentiale ale generatorului respectiv de curent. Din aceste caracteristici va rezulta pretul, eficienta si simplitatea de exploatare, utilitatea si costurile de exploatare si de intretinere.

Inchiriere generator Bucuresti preturi

Dintre caracteristicile generatoarelor de curent care trebuie luate in seama inainte de a lua o decizie de achizitionare noi consideram ca fiind determinante urmatoarele aspecte:

  • Puterea furnizata de respectivul generator de curent
  • Tensiunea furnizata de respectivul generator de curent
  • Sistemele de pornire cu care va fi dotat generatorul de curent
  • Tipul de combustibil utilizat de motorul care antreneaza respectivele generatoare de curent
  • Regimul de lucru in care va functiona respectivul generator de curent
  • Carcasa si caroseria respectivului generator de curent.

In articolul prezent o sa tratam pe scurt fiecare dintre cele 6 puncte de mai sus pe care noi le vom considera determinante in alegerea unui generator de curent electric .

Puterea furnizata de respectivul generator de curent este foarte importanta si se determina tinand cont de tipul consumatorilor care urmeaza a fi alimentati de generatoarele de curent electric. Este caracteristica cea mai importanta tehnica in dimensionarea corecta a unui generator de curent electric.

Atentie va trebui sa tineti cont de tipul de consumatori si nu numai de puterea lor. Consumatorii se impart in mai multe categorii.

Consumatorii inductivi sunt cei care la pornire cnsuma mai mult decat o fac in regim nominal de functionare. Printre ei putem aminti motorul electric, frigiderul, aerul conditionat, pompa de apa, hidroforul, bormasinile electrice, flexul, neoanele, masinile de spalat rufe si aparatele de sudura. In cazul tuturor acestor consumatori pentru a dimensiona corect un generator de curent electric e necesar sa determinam si curentul electric absorbit la pornire.

Constructorii rezistivi sunt acei consumatori care nu consuma mai mult in momentul pornirii decat in regim de functionare, printre acestia putem amiti becurile cu filament, caloriferele electrice, plitele electrice si resourile electrice, televizoarele, radio si cuptorul electric. In cazul consumatorilor pentru a determina puterea unui generator de curent este suficient sa insumam puterile lor.

 

In functie de tipul de consumatori va trebui sa tinem cont si de curentul care se absoarbe la pornire si in cazul consumatorilor inductivi curentul absorbit la pornire este de cateva ori mai mare decat cel al curentului de functionare si in sensul acesta generatorul de curent trebuie sa fie dimensionat in asa fel incat sa poata sa acopere curentul de pornire al consumatorului respectiv iar in caz contrar generatorul de curent nu furnizeaza puterea necesara pentru pornirea consumatorului.