Inchiriere macara

Primul lucru pe care trebuie sa il stii atunci cand cauti un serviciu de inchiriere macara este definitia unei mcarale mobile. Macaraua este o masina controlata cu un cablu, senile sau roti de cauciuc sau o macara cu comanda hidraulica, brat telescopic montata pe cauciucuri de tipul camion sau pe senile autorpopulsante. Tipul acesta de utilaje sunt concepute special pentru a fi transportate cu usurinta de la firmele de inchiriere macara in locatia dorita unde vor fi folosite pentru mai multe tipuri de sarcini.

Primul model sau desen al unei macarale mobile moderne este utilizat prima data in Paris, Franta, la finalul anilor 1860 de catre fratii Appleby. Primele modele functioneaza pe baza de abur si sunt concepute pentru a auta la construirea diferitelor parti ale Parisului. Ele sunt potrivite pentru a naviga pe drumuri foarte inguste si in spatii strampte. In prezent, macaralele mobile sunt o metoda preferata de ridicare pentru orice tip de suport pentru cladirile joase. Ele sunt multmai economice si mai eficiente in ceea ce priveste durabilitatea. Macaralele care pot fi inchiriate sunt usor de montat si pot sa functioneze pentru cateva ore fara probleme si de asemenea pot sa isi schimbe pozitia dupa cum e necesar pe parcursul fiecarei zile.

In domeniul constructilor macaralele mobile sunt folosite zi de zi. Ele ajuta la ridicarea macaralelor turn si la descarcarea de materiale in momentul in care ele sunt livrate daca macaraua turn este indisponibila sau nu este pregatita pentru a face acea operatiune la un anumit moment. Macaralele inchiriate vor face ridicari in pozitii de stagnare dar au totodata si capacitatea de a ridica si de a cara in fata greutati in timp ce se muta pe pozitii diferite.

Ca si macaralele de tipul turn, macaralele mobile vin intr-o varietate de dimensiuni incepand de la 5 tone si ajungand la peste 1000 de tone. Cu toate acestea in momentul in care aveti in plan operatiuni de inchiriere macara trebuie sa luati in calcul aceleasi lucruri pe care le-ati lua in calcul in cazul inchirierii unei macarale de tipul tunr. De exemplu, care este inaltimea unei cladiri si care este greutatea maxima pe care aveti nevoie sa o ridicati, cat de mare este raza de intrebuintare?