Inchiriere macara pret

Automacaralele sunt masinile de lucru destinate sa ridice si sa transporte sarcinile pe distante relativ mai mici in incinta atelierelor de productie, depozite de marfuri sau pe santierele de constructii. Ele inlocuiesc total sau partial munca fizica a muncitorilor si nu modifica forma pe care o are obiectul ori materialul deplasat.

Inchiriere macara pret - oferte speciale

Macaralele sunt utilaje de transport apropiat pentru ridicarea si deplasarea sarcinilor in bucati sau vrac tinand cont de locul de montare si de destinatia data. Macaralele se compun din scheleti metalici de forma, dimensiune si constructie variabile si dintr-unul ori mai multe mecanisme care servesc la ridicarea si deplasarea sarcinilor.

Mecanismele de ridicare sunt sistemele de functionare independenta sau pot sa fie si parti componente ale macaralelor si servesc la ridicarea si la coborarea sarcinilor. Automacaralele pot sa fie pe pneuri sau pe senile. Pe platfoma autovehiculului este montata in general o macara ivartitoare cu brat basculat actionata de la motorul acestuia.

Macaralele autopropulsante sunt macarale mobile care sunt echipate cu mecanisme proprii pentru transport si pentru deplasare.

Macaralele au mai multe caracteristici tehnice cum ar fi:

Capacitatea de ridicare care este o valoare maxima a masei ce se admite a fi ridicata de catre macara ori de mecanismul de ridicare. In capacitatea de ridicare este inclusa si masa dispozitivului de prindere a sarcinilor, demontabil de exemplu: bena, graifar, electromagnet, oala de turnare. Nu se include in aceasta capacitate de ridicare masa dispozitivului de prindere nemontabil.

Sarcinile nominale sunt valorile maxime ale masei inferioare capacitatii de ridicare, admise pentru a fi ridicate de macara ori de mecanismul de ridicat. Ca si la capacitatea de ridicare in sarcina nominala se va include masa dispozitivelor de prindere demontabile.

Sarcia utila este valoarea masei maxime ce poate fi preluata in functie de caz de catre dispozitivul de prindere, de legare ori direct de cel de ridicare.

Suprasarcina est o sarcina care depaseste sarcina nominala.

Sarcina statica este o sarcina in stare de repaus care reprezinta o sarcina nominala de incercare respectiv o sarcina de incercare ridicala undeva la aproximativ 100 mm de sol.

Sarcina dinamica este o sarcina ce ia nastere in mometul accelerarii ori decelerarii sarcinii nominale partiale. 

Forta de ridicare e suma fortelor corespunzatoare maselor sarcinii si organelor de prindere, dispozitivului de ridicare si organelor de legare.

Pentru a inchiria o macara noi suntem cea mai buna aegere a celor care activeaza in acest domeniu. Inchiriem automacarale cu tonaje diferite de la 18 tone si pana la 250 de tone, pretabile la o gama diversa de lucrari de constructii, demolari, descarcari sau incarcari de marfa. Macaralele pe care le inchiriem au autorizatie ISCIR si veti avea astfel siguranta inchirierii unei automacarale sigure si eficiente pentru ca activitatea sa fie desfasurata in conditii optime si se vor reduce cheltuielile de productie. 

Stim ca reducerea costurilor este o tendinta a oricarui constructor si noi vrem sa inchiriem o automacara potrivita pentru necesitatile fiecarei persoane si pentru a va oferi cel mai bun raport calitate pret. Inchirierea unei automacarale implica alegerea unui produs util care acopera toata gama de activitati pe care urmeaza sa le faceti. Pentru acest aspect echipa noastra va sta mereu la dispozitie cu toate detaliile pentru a va ajuta in proiectele pe care le faceti. Suntem specializati in transporturi agabaritice oferind supot logistic pentru acestea.

Puteti studia ofera noastra de macarale sau puteti apela cu incredere la consultantii nostrii si veti primi cele mai prompte informatii in cel mai scurt timp.

 

Nu trebuie sa fiti sepcializati in domeniul macaralelor fiindca avem noi echipa care detine certificatele si calificarile si este mereu disponibila sa va ajute in activitatile pe care le desfasurati.