Inchiriere stivuitor Bucuresti pret

Inchiriere stivuitor Bucuresti pret promotional doar luna aceasta. Va asteptam cu cele mai bune oferte de inchirieri.

Exista mai multe tipuri de motostivuitoare. Cele cu furci laterale si catarg retracatabil sunt utilizate de obicei pentru manipularea sarcinilor de lungimi mari, cherestea, laminate, la care operatia pentru ridicare si stivuire se face cu ajutorul furcilor si transportul se face cu sarcina asezata pe platforme de transport pentru motostivuitor. Motostivuitoarele cu furci laterale in ceea ce priveste componenta sunt similare cu cele cu contragreutate si au si catarg retractail.

Inchiriere stivuitor Bucuresti pret - oferte speciale

Componenta motostivuitorului cu furci lateriale este urmatoare: motorul de actionare, cu benzina cu gaz sau diesel, sasiul motorului, executat din profile laminate si grinzi cheson sudate care sunt specifice acestor tipuri de carucioare de manipulare avand amplasate cabina, motorul de actionare si contragreutatea in partea stanga dupa directia de mers si dupa platforma de transport a sarcinilor si catargul cu furci retractabile in partea dreapta.

Mecanismul de deplasare este realizat pe principiul mecanismelor de deplasare ale autovehiculelor, rotile directoare, comparativ cu motostivuitoarele cu contragreutat sunt amplasate in zona din fata.

Mecanismele de ridicare este cu actionare hidraulica si are catargul netelescopic cu furci retractabile cu ajutorul carora sarcinile se pot ridica si stivui in afara sasiului, iar prin retragerea lor se pot aseza sarcini pe platforma caruciorului de manipulare in vederea transporturilor.

Instalatia hidraulica este similara cu cea a motostivuitoarelor care au contragreutate avand in plus si elementele necesare deplasarii pe orizontala a catargelor cu furci pentru a da si posibilitatea retractabilitatii lor.

Instalatia electrica este similara cu cea a motostivuitoarelor care au contragreutate.

Postul de conducere este cu vedere panoramica pentru a da posibilitatea manevrantului sa aiba o vizibilitate buna si asupra campului del lucru dar si asupra drumului pe care se va deplasa si trebuie sa asigure si o pozitie comoda in timpul lucrului.

Pentru a manipula containerele mari, in special pentru transportul lor la distante mari se folosesc carucioarele de manipulare care sunt specifice acestor sarcini, mai exact carucioarele cavaler. 

 

 

Aceste carucioare sunt compuse de obicei din mai multe ansambluri mai importante cum ar fi motorul de actionare care are combustie interna, de regula motor Diesel, sasiul pe care il are caruciorul cavaler si care este specific tipului acestuia de carucior pentru manipulare si este in constructie sudata. Se compune din doua grinzi longitudinale pe care se va amplasa motorul de actionare si pompele hidraulice, cabina de comanda si mecanismul de ridicare dar si picioarele caruciorului. Pe picioarele caruciorului cavaler se pun si rotile mecanismului de deplasare, echipamentul electric de iluminare si de semnalizare.