Inchirieri buldozer

Acordati o atentie deosebita optiunilor de transmisie disponibile. Transmisiile Powershift si transmisiile autoscreen tind sa ofere operatorului o mai mare flexibilitate, precum si o potentiala crestere a productivitatii atunci cand deplasam materiale, incarcaramcamioanele sau transportam masina de-a lungul santierului sau de la un loc de munca la altul.

Dispozitivele hidrostatice sunt disponibile si in unele modele JCB. Acestea ofera o viteza de 25 mph pentru a spori performantele operatorilor atunci cand se deplaseaza in jurul santierului.

O alta caracteristica populara este tractiunea mecanica fata. Aceasta permite mai multa versatilitate in functie de conditiile de la sol. De asemenea, poate spori productivitatea si controlul masinii operatorului. In plus, poate avea un efect pozitiv asupra revanzarii sau valorii comerciale.

 Controlul masinilor poate avea un efect dramatic asupra performantei si usurintei operarii. Controalele pilot si electrohidraulice (EH) pot oferi un control mai mare si o ergonomie imbunatatita pentru operator, comparativ cu supapele mecanice.

 Inchirieri buldozer - sfaturi utile

JCB ofera comenzi manuale si doua tipuri de comenzi pilot - EasyControl si Advanced EasyControl. EasyControl este conceput sa se simta ca un control manua. Acesta poate fi o alegere buna pentru operatorii care pot fi mai putin confortabili cu controalele pilot de tip excavator. Capatul excavatorului este controlat de comenzile pilotului montate pe scaun, in timp ce capatul incarcatorului este controlat de o maneta manuala. EasyControl avansat este un control pilot complet, in cazul in care totul este montat pe scaun atat pentru incarcator, cat si pentru functia de buldoexcavator.

 

Caterpillar ofera controale pilot cu schimbator de modele ca optiune de upgrade pentru masinile de nivel entry-level si standard pentru modelele cu performante superioare. Schimbatorul de modele ofera posibilitatea de a schimba intre modelele buldoexcavatorului si excavator. Deoarece atat de multi operatori sunt obisnuiti sa foloseasca excavatoare, ei pot trece la modelul excavatorului si pot rula in acelasi stil. Ei pot sa intre cu usurinta in masina si sa fie familiarizati cu functionarea, deoarece functiile joystick-ului vor fi aceleasi.

 

Glide Ride este in esenta un sistem de absorbtie a socurilor pentru incarcator. Daca un antreprenor se ocupa de incarcatoare si transporta o cupa plina, va pastra nivelul cupei. In masini este un sistem automat cu senzor de viteza. Contractorii nu trebuie sa-si aminteasca sa-l opreasca. Cand se atinge o anumita viteza, sistemul va porni pentru a amortiza incarcatura in timpul transportului. Cand masina incetineste sa descarce incarcatura, aceasta se va opri automat.

 

JCB ofera o suita completa de functii automate - AutoTHROTTLE, AutoDRIVE, AutoBOOMLOCK, AutoSTABILIZERS si AutoIDLE - proiectate pentru a usura sarcini repetate ale operatorului. Exista atat de multe sarcini care se fac repetitiv 10, 20, chiar si de 30 de ori pe zi, cum ar fi setarea turatiei motorului. Cu aceste caracteristici automate, am simplificat operarea masinii prin automatizarea mai multor sarcini.

 

Modelele integrate de unelte Caterpillar (IT) pot simplifica munca de atasare si pot face masina mai productiva. Daca un antreprenor va face o activitati de ridicare / incarcare si transport, un buldoexcavator IT dispune de un cuplor rapid care permite abilitatea de a schimba rapid uneltele. Bratele de incarcare sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi forte de ridicare mai bune, iar o adevarata ascensiune paralela ofera o mai buna distanta de incarcare / descarcare.

 

JCB ofera paralela pe masinile sale, de asemenea. Acest lucru faciliteaza utilizarea atasamentelor, cum ar fi furcile. De asemenea, functioneaza excelent pentru cupa incarcatorului. Pe masura ce ridicati incarcatura, nu veti pierde material.

 

Optiunile suplimentare de configurare pentru masinile JCB includ un brat lateral care ofera posibilitatea de a sapa un sant patrat fara a repozitiona masina; si o linie de modele 4CX Super care au anvelope de dimensiuni egale pe fata si spate pentru performanta incarcatorului pe roti intr-o buldoexcavatoare.