Inchirieri stivuitoare Bucuresti

Stivuitor electric

 

Stivuitor cu combustie interna - are un panou de control foarte intuitiv si un loc in care persoana care il foloseste poate sta in mod cat mai sigur. Motoarele pot fi diesel, pe kerosen, benzina, gaz natural, butan sau propan si pot fi fie aprindere prin scanteie in doi timpi, aprindere prin scanteie in patru timpi (cea mai comuna), aprindere prin comprimare in doi timpi si aprindere prin comprimare in patru timpi ). Motoarele din America de Nord vin cu sisteme avansate de control al emisiilor. Stivuitoarele construite in tari precum Iranul sau Rusia nu vor avea de obicei sisteme de control al emisiilor. 

Stivuitoarele electrice cu baterii, alimentate cu baterii plumb-acid sau, din ce in ce mai mult, cu baterii litiu-ion, includ: stivuitoare pentru anvelope, foarfece, pick-upuri si stivuitoare speciale pentru paleti. Stivuitoarele electrice sunt utilizate in principal in interior pe suprafete plate, uniforme. Bateriile impiedica emisiile de vapori nocivi si sunt recomandate pentru instalatiile interioare, cum ar fi sectorul alimentar si sectorul sanatatii.

Stivuitoarele cu celule de combustie nu produc, de asemenea, emisii locale, pot fi reincarcate in 3 minute si sunt adesea folosite in depozite frigorifice, deoarece performantele acestora nu sunt degradate de temperaturi mai scazute. 

Stivuitor multidirectional electric 

Sideloader - are o platforma speciala de pe care conducatorul poate manevra stivuitorul foarte usor si in siguranta. Poate fi alimentat electric sau are un motor cu combustie interna. Motoarele pot fi diesel, kerosen, benzina, gaz natural, butan sau propan si pot fi fie aprindere prin scanteie in doi timpi, aprindere prin scanteie in patru timpi (comuna), aprindere prin comprimare in doi timpi si aprindere prin comprimare in patru timpi. Motoarele din America de Nord vin cu sisteme avansate de control al emisiilor. Stivuitoarele construite in tari precum Iranul sau Rusia nu vor avea in mod normal sisteme de control al emisiilor. Unele vehicule laterale au hibride de transmisie hibride.