Inchirieri Utilaje Bucuresti

Inchirieri nacele

Inchirieri nacele

In domeniul inchirierilor de platforme de lucru la inaltime, nacele si utilaje profesionale suntem in topul firmelor din Romania. Va oferim servicii de inchirieri nacele si platforme de lucru la inaltime de cea mai buna calitate.

Inchirierea utilajelor este solutia perfecta pentru realizarea de lucrari, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Impreuna cu inchirierea acestor utilaje va oferim personal calificat care sa realizeze proiectul pe care vi-l doriti in conditii de siguranta maxima. Rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor dumneavoastra, profesionist si de incredere.

Serviciile noastre sunt indreptate atat asupra arieri de constructii civile cat si pentru constructii industriale. Oferim suport si consultanta pentru clientii ce doresc realizarea unui proiect complex care include atat proiectare cat si constructie.

Pentru a beneficia de serviciile Pak Industrial tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati cu ajutorul paginii noastre de contact. In cadrul unei intalniri, stabilim termenii proiectului de la faza de proiectare, constructie, transport pentru materialele necesare, inchirieri nacele si platforme de lucru la inaltime. Oferim service pentru utilajele pe care le inchiriati de la noi.

Fise tehnice

GENIE-Z45-25.pdf

HAULOTTE-HA16-18PX.pdf

haulotte-optim-6.pdf

JLG-4069-LE_EN-pdf.pdf

JLG-E45AJ.pdf

OMME-2100.jpg

Nacele

Oferte si promotii

Oferim platforme de lucru la inaltime de la 6 metri pana la 43 metri.

Oferim servicii de spalare si curatare perete cortina cu platforme de lucru la inaltime si alpinisti.

Servicii complete pentru toaletari pomi si conexe.

Parteneri