Nacela de inchiriat Bucuresti

Platformele de ridicare sunt o componenta importanta a desfasurarii si finalizarii multor proiecte de constructie. Cu toate acestea, avand in vedere dimensiunea, scara si structura acestui tip de echipamente, acestea pot prezenta, de asemenea, un risc substantial si pot avea un prejudiciu grav daca nu se respecta masurile de siguranta eficiente. Aceste sfaturi de siguranta sunt importante pentru a fi luate in considerare si puse in aplicare atunci cand functioneaza nacelele si pot ajuta la evitarea accidentelor. 

 Pastrati o baza si o circumferinta clare 

Asigurati-va intotdeauna ca baza si intreaga circumferinta a elevatorului bratului sunt libere de orice personal in timp ce liftul  este in uz. Circumferinta ascensorului este adesea semnificativa, iar sculele pot cadea cu usurinta de pe platforma si ar putea afecta grav pe oricine poate sta in zona. Mentinerea unei zone goale minimizeaza riscul ca cineva sa fie lovit  de obiecte care ar putea cadea. 

Desi foarte rar, este posibil ca si ascensoarele cu brat, numite si nacele, sa se rastoarne. Mentinerea zonei de sub si din jurul  bratului goala va ajuta la evitarea ranirii in cazul in care intreaga structura se va rasturna.

Angajati operatori de nacele instruiti 

Angajarea persoanelor care sunt instruite in mod corespunzator pentru a exploata lifturi cu platforma si care detin certificari si cunostinte relevante in materie de siguranta poate ajuta la mentinerea in siguranta a celorlalti angajati in timpul exploatarii platformei de actionare. Testarea noilor angajati potentiali cu sarcini hands-on care demonstreaza cunostintele lor operationale despre ascensor poate ajuta la detectarea problemelor potentiale. aceste probleme pot fi depistate si eliminate inainte ca accidentele sa apara. 

Purtati hamul 

O masura simpla, dar vitala, de siguranta este purtarea unui ham si asigurarea ca acesta este complet fixat pe platforma. Desi pare putin probabil ca un operator sa cada din platforma, chiar si cea mai mica lovitura de la o alta piesa de echipament sau de obiect poate arunca un operator in afara zonei de echilibru si il poate face sa cada. Chiar si o rafala puternica de vant ar putea da pe cineva in jos sau in afara platformei si ar putea provoca vatamari grave.